loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

ALL-INCLUSIVE LEASING

Ingen risiko - alle omkostninger er inkluderet

Med All Inclusive leasing hos British MotorGroup får du en tilkørt bil i en rigtig god klasse på samme betingelser som med en helt ny bil. Altså masser af køreglæde og 360 graders service, garanti samt vedligehold.

Du kan få glæde af All Inclusive leasing, uanset om du ønsker privat leasing eller erhvervsleasing. Man kan sammenligne denne leasingform med det at leje en bil. Vi ejer bilen, vi yder fuld service, garanti og vedligehold, og du er 100 procent fri efter leasingperiodens udløb. Ved All Inclusive leasing står vi for restværdien og al papirarbejdet.

Dine fordele

Du har ingen bekymringer overhovedet med All Inclusive leasing. Du skal bare nyde livet og køreglæden i din nye bil. Der opstår ganske enkelt aldrig ubehagelige overraskelser med All Inclusive leasing. Udover den månedlige leasingydelse har du kun to variable omkostninger, nemlig brændstof og dæk, samt to kendte omkostninger, nemlig forsikring og grøn ejerafgift.

Det er ikke så afgørende, om du kører særlig langt hver måned, men derimod hvordan fordelingen mellem privat kørsel og erhvervskørsel ser ud. Hvis du forventer at køre mere end 30 procent privat, giver det rigtig god mening med All Inclusive leasing. Hvis din private kørsel forventes at ligge væsentlig under de 30 procent, skal du overveje Splitleasing i stedet.

Biler i særklasse

Alle de leasingbiler, vi kan tilbyde dig med All Inclusive leasing, er tilkørte. De fleste af dem har ikke kørt mere end 50.000 km og er derfor så gode som nye. Vi garanterer dig sikkerhed og tryghed i forhold til bilernes kvalitet, og vi forhandler kun biler med godkendt servicehåndbog, samt 100 procent dokumenteret garanti og velkendt historik.

Vores leasingbiler er tilmed særligt attraktive, fordi de generelt er forsynet med alt det ekstraudstyr, vi går og drømmer om.