loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

FLEXLEASING

Lav ydelse til dig, der kører meget

Med Flexleasing hos British MotorGroup kan du få en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et meget stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. For med Flexleasing slipper du nemlig for at betale den høje, danske registreringsafgift.

Med Flexleasing betaler man kun en halv procent (hvis bilen er 36 måneder gammel eller ældre) af registreringsafgiften pr. måned i leasingperioden - og kun i leasingperioden. Hvis bilen er yngre end 36 måneder, betaler man en procent af registreringsafgiften pr. måned. Du får altså en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et meget stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. Med andre ord får du med Flexleasing drømmen opfyldt om en bil, du måske ikke troede, du havde råd til.

Fordele for dig

Vi vil især anbefale dig Flexleasing, når du kører meget - både privat og på job. Jo mere, du kører, des mere attraktiv er modellen for Flexleasing.

Den månedlige leasingydelse er for det første relativ lav, og du har fuld frihed og fleksibilitet. Derudover er det en fordel, at du ikke skal betale den store registreringsafgift ved indgåelse af leasingaftalen.

Du slipper simpelthen for at binde stor kapital i din bil, og du bestemmer selv længden på din Flexleasing.

Når du Flexleaser frem for at låne penge og købe din bil, opnår du også store fordele, hvis du for eksempel efter halvandet år ønsker at skifte din bil ud. Konverteringen vil typisk være markant billigere med Flexleasing, fordi bilen står uden registreringsafgift.

Det betyder også, at du med Flexleasing har hele Europa som marked, hvis du ved Flexleasingens udløb ønsker at sælge din bil. På de helt dyre biler står man ikke med en halv eller en hel million kroner for registreringsafgift, som man ikke kan få tilbage igen.

Flexleasing med biler i særklasse

Alle de leasingbiler, vi kan tilbyde dig med Flexleasing, er tilkørte. De fleste af dem har ikke kørt mere end 50.000 km og er derfor så gode som nye. Vi garanterer dig sikkerhed og tryghed i forhold til bilernes kvalitet, og vi forhandler kun biler med godkendt servicehåndbog, samt 100 procent dokumenteret garanti og velkendt historik.

Vores leasingbiler er tilmed særligt attraktive, fordi de generelt er forsynet med alt det ekstraudstyr, vi går og drømmer om

Flexleasing inkluderer serviceaftale

Med Flexleasing tilbyder vi dig en 360 graders service- og garantiaftale som tilkøb. Den dækker alt, bortset fra dine dæk. Mens branchen generelt tilbyder serviceaftaler, der ikke byder på andet en løbende serviceeftersyn af din bil, giver vores Flexleasing dig også fuld garanti. Det betyder, at vi reparerer din bil, når der er noget galt - stort som småt, vi ordner det hele for dig.

Når leasingperioden udløber

Når du vælger Flexleasing, bliver din nye bil indregistreret med leasingselskabet som ejer og med dig som bruger. Ved indgåelse af aftalen, beslutter du, om du vil eje bilen ved leasingperiodens udløb.

Hvis du ønsker at eje bilen til den tid, står du i sidste ende med en bil uden nummerplader. Det er en stor fordel for dig, for så har du hele Europa som dit marked, hvis du ønsker at sælge bilen. Du kan også vælge at betale restværdien og betale registreringsafgift.

Endelig kan du vælge at indgå en helt ny leasingaftale på bilen.

Kodeordet i flexleasing er fleksibilitet, og det er dig, der bestemmer.