loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

OPLEV FORDELENE VED PRIVAT LEASING

PRIVATLEASING

Med privatleasing af nye Jaguar modeller får du alle fordelene ved at køre i en helt ny Jaguar, men samtidigt slipper du for alle besværligheder ved at eje en ny bil.

Med privatleasing af din nye Jaguar eller Land Rover er alle bekymringer smidt i grøften, så du i stedet kan nyde din nye bil. Du opnår alle fordelene ved at køre i en helt ny bil og slipper samtidigt for alle besværlighederne. Du får den fulde råderet over bilen, og ved præcis hvad den kommer til at koste dig om måneden.

Designmæssigt er der tale om en bil, hvor udgangspunktet fra start har været ren perfektion. Materialerne er eksklusive, detaljerne iøjnefaldende og komforten helt i top. Uanset om man er fører eller passagerer er det altså en fornøjelse at overgive sig til den moderne teknologi samt motorens imponerende kraft.

HVORFOR ER PRIVATLEASING EN GOD LØSNING?

Leasing af en ny bil til privat brug. Du har som udgangspunkt din bil i 3 år, hvor du betaler en fast månedlig ydelse og du behøver ikke tænke på udgifter til service og vedligeholdelse, da disse allerede er inkluderet i prisen. Du skal heller ikke bekymre dig om værditab. Når leasingperioden udløber, afleverer du bare bilen tilbage og overlader gensalget til os. Privatleasing er derfor ofte en økonomisk attraktiv løsning. 

MED PRIVAT LEASING KAN DU NYDE FORDEL AF:

  • Lav førstegangsbetaling
  • Fuldt overblik over biløkonomien
  • Service og garanti indeholdt i den månedlige ydelse
  • Ingen risiko forbundet med bilens restværdi 
  • Bedre mulighed for jævnligt at skifte til en ny bil

Se XF Leasing prisliste       Bestil en prøvetur