loading
Vent venligst...
Skip primary navigation

SPLITLEASING

Firmabil uden beskatning

Med Splitleasing hos British MotorGroup skriver vi to kontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

Den helt store fordel ved Splitleasing er, at du kun skal betale i det omfang, du bruger bilen til privat kørsel. Ved Splitleasing bliver du altså ikke beskattet af bilen, bare fordi den står i din garage efter fyraften. Din betaling beregnes kun ud fra det antal privatkørte km, du registrerer hver måned. Hvis du i løbet af et år for eksempel har kørt privat 2.500 km ud af 10.000 km, skal du kun betale for de 2.500 km; de øvrige 7.500 km betaler din arbejdsgiver for.

Splitleasing med automatisk tracking

Din Splitleasing bil gør det nemt at registrere om man kører erhvervsmæssigt eller privat. Bilen er ganske enkelt udstyret med en digital tracker, der automatisk logger de kørte kilometer. Når du så kører privat, slår du lige trackeren over på privat kørsel.

Fordele for dig

Vi plejer at anbefale Splitleasing, hvis kørselsbehovet i fritiden ikke er så stort. Hvis familien allerede har en bil, giver det ikke så megen mening at få en traditionel firmabil, fordi beskatningen bliver meget høj set i forhold til det lave, private kørselsbehov.

Hvis din ægtefælle allerede har en traditionel firmabilaftale, eller hvis I ejer en privat bil, er Splitleasing en rigtig god løsning. For så er Splitleasingbilen, ud over at være en lækker bil, du benytter på jobbet, også et bekvemt supplement til familiens transport, når der er behov for det.

Fordele for din arbejdsgiver

For din arbejdsgiver er der også fordele at hente ved Splitleasing. Først og fremmest slipper han for en masse papirarbejde med kontrakter, benzinkort, beregninger og bøvl. Vi tager os af det hele. Det eneste du og din arbejdsgiver skal have styr på er fordelingen mellem arbejdskørsel og privatkørsel. Så klarer vi resten.

Din arbejdsgiver vil også opleve, at omkostningerne til Splitleasing minimerer virksomhedens udgifter til firmabiler. Simpelthen fordi modellen for Splitleasing er optimeret i forhold til finansiering og skatteregler.

Biler i særklasse

Alle de leasingbiler, vi kan tilbyde dig med Splitleasing, er tilkørte. De fleste af dem har ikke kørt mere end 50.000 km og er derfor så gode som nye. Vi garanterer dig sikkerhed og tryghed i forhold til bilernes kvalitet, og vi forhandler kun biler med godkendt servicehåndbog, samt 100 procent dokumenteret garanti og velkendt historik.

Vores leasingbiler er tilmed særligt attraktive, fordi de generelt er forsynet med alt det ekstraudstyr, vi går og drømmer om.

Er der andre udgifter ved Splitleasing?

Med Splitleasing får hverken du eller din arbejdsgiver nogen ubehagelige overraskelser. Jeres månedlige ydelse dækker alt fra finansiering og forsikring til service, vedligehold og brændstof. Ud over jeres udbetaling ved indgåelse af leasingkontrakten, er der altså ingen udgifter ved Splitleasing bortset fra den månedlige ydelse.

Så kører det hele bare snorlige.

Der er dog den ene ting, at vi ved Splitleasingens start aftaler et loft for, hvor mange km du kan køre indtil leasingens udløb. Hvis vi for eksempel aftaler, at du kan køre 100.000 km i periodens 36 måneder, og det viser sig, at du har kørt 120.000 km, så er vi nødt til at bede dig betale lidt ekstra. 

Prisen for ekstra km ligger på en til to kroner pr. ekstra km afhængig af bilens værdi.